FDB Aftensmad

Den seksuelle sammenbrud er en relativt almindelig lidelse blandt mænd, og det er en irritation, der allerede er sket med næsten en ud af fire mænd, uanset aldersgruppe. https://www.bleuepil.com/pannes-erectiles.html Det kan også foretrækkes af hormonelle forstyrrelser, metaboliske lidelser eller overdreven indtagelse af alkohol og tobak.

Aftensmad

For FDB har vi udviklet en iPhone og Android app kaldet Aftensmad. App’en en opskrifts-app med over 3.000 opskrifter med billeder, søgning via ingredienser, favoritter og meget mere.

Opgaven har været at udvikle en kvalitets-app, der skiller sig ud i feltet af kogebogs-apps. Opskrifterne fra FDBs site, viskalspise.dk har utrolig høj kvalitet – og derfor skal app’en også have høj kvalitet på alle områder – dvs. hurtig at bruge, nem at overskue, features skåret ind til det absolut vigtigste.

Michael Flarup fra har stået for designet. Målet med designet har været at lave en app der bruger standard iPhone og Android GUI-elementer, men med et tvist, så apps’ne skiller sig ud. Tvistet ligger især i den hvide menu – som er standard – men med et helt andet farvevalg end normalt.

For at gøre app’en så hurtig at bruge – og samtidig ikke for stor at downloade – er alle opskrifterne lagt ind i app’en når den hentes. Hvorimod alle billederne hentes når der er brug for dem. Fordelen ved denne arkitektur er, at app’en kan ikke fylder ret meget og kan hentes via telenettet, men at den stadig har alle opskrifter og kan bruges offline eller ved dårlige forbindelser – når brugeren f.eks. står foran køledisken i supermarkedet.

App’en er blevet pænt modtaget og lå bl.a. på top-1 i Apples App Store i nogle uger. Læs om FDBs markedsføring af app’en her.

Skærmbilleder