Ideer og data efterlyses

Her hos Greener Pastures har vi kørende en løbende brainstorm om hvilke apps der kunne være interessant at udvikle til det danske eller det globale marked. Mange app-ideer ender ved at de kræver nogle specielle data – som ikke lige er offentligt tilgængelige.

Så – hvis du ligger inde med adgang til data der kunne være interessant for en iPhone app, hvis du har en god ide til en app eller måske dyb viden om et specielt domæne – så send en mail til info@greenerpastures.dk eller skriv en kommentar nedenfor. Hvem ved, det kunne være starten på et hyggeligt og givende samarbejde :-)

2 kommentarer

 1. Hej Greener Pastures
  Jeg sidder som udviklingsansvarlig hos Teaterbilletter.dk hvor vi bl.a. sælger teaterbilletter her i København. Vi udvikler og administrerer desuden sitene Scenen.dk og Bibilletten.dk. Alt data til disse sites kommer fra en nyudviklet webbaseret database for teatrene i Danmark. Masser af info om teateroplevelser fra Esbjerg til København og Skagen til Sønderborg … de mangler bare at få deres deres app. Vi har informationerne, ideerne og kontakterne men desværre ikke de mange økonomiske midler eller knowhow. Måske det var en idé for et samarbejde Hører gerne … også hvis I ikke er interesseret.

 2. Finn Rysz Clausen

  Hej der.

  Jeg er en del gange ude i lufthavnen for hente kunder og leverandøre. Altid skal jeg lige huske at skrive en seddel, så de kan se det er mig som er der for at hente dem.

  En App til IPad så man hurtigt kan skrive det navn på den person, som man skal hente. Eller hvis der er tid til det kan man lægge logo fra firmaet man arbejder for ind i baggrunden sammen med et flightnumber.

  Har dog ingen hjemmeside men syntes ideen er god.

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69