Performance er den vigtigste feature!

Jeg elsker at læse aviser. Både papirversionerne såvel som de digitale. På papir er det især Politiken og Berlingske jeg læser. Men – når jeg skal vælge mellem disse på min iPhone – så vælger jeg Berlingske. Hvorfor? Fordi den åbner hurtigt.

En hurtig uvidenskabelig test viser at Berlingskes app er 7 sekunder om at have hentet sin forside – hvorimod Politiken er 24 sekunder om at hente forsiden. Det får mig til at fravælge Politiken og læse Berlingske.

Moralen er, at performance er en af de vigtigste features i en iPhone eller Android app. Måske den vigtigste.

(Testet på min iPhone 4S via Wifi – og inden testen har jeg fjernet begge programmer fra telefonens hukommelse og sikret mig at jeg har seneste version).

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69