Sådan får du en Apple-konto til din virksomhed

10 kommentarer

 1. Faktisk er det vores erfaring – at desto større organisation, desto nemmere kan noget gå galt. Hvorfor? Fordi så er det sværere at få fat på et registreringsbevis, telefonerne bliver ikke altid besvaret, der er mange mailadresser at holde øje med ….

 2. Martin Andensen

  Fed artikel.

  Der er rigtigt mange, der har problemer med at få gang i udviklingen af apps, bare fordi at Apple er så forbandet tunge at danse med.

 3. Jakob Mikkelsen Author

  Tak, Martin. Ja – det er noget bøvl.

  Den seneste nye udfordring en af vores kunder er løbet ind i er, at hvis man har et firma der hedder “X A/S” med et binavn “Y” – og man plejer at kalde sig “Y” – så kan det være noget bøvl at oprette en konto i navnet “Y”. Så – hvis det er tilfældet er det en god ide at gøre opmærksom på dette forhold fra starten.

 4. Jens Thor

  Tak for en god artikel !

  Men lad os sige jeg gerne vil have udviklet en app til specialiseret brug i vores virksomhed hvor montører bruger en iphone/android til at registrere arbejdssedler.

  Det er ikke noget jeg vil have liggende på AppStore så alle kan hente den ned og bombardere vores server med forespørgseler ?

  Og det er heller ikke en applikation der koster 6 kroner, det skal være sådan at den er udviklet og kan hentes frit for alle montører.

  Hvordan løser man sådan en situation ?

 5. Jens Willy Johannsen

  Hej Jens

  Hvis du vil have lavet en iOS-app, som kun er til jeres virksomhed, så skal du bruge det, der hedder “Enterprise Distribution”. Det betyder, at app’en ikke kommer i App Store, men at I selv kan lægge den på jeres montøres iPhones (uden at det koster noget for dem).

  Det koster $299 pr. år (i modsætning til de normale $99), og du kan læse mere her: http://developer.apple.com/programs/ios/enterprise/

  /Jens W.

 6. Jeg har store problemer med at oprette mit firma som dev. fordi Apple skal have Erhvervs og Selskabstyrelsens registreringsbevis på engelsk. Dette er bare ikke muligt, men skal oversættes af en certified translator med stempel fra EOGS mm. Damn!!!

 7. Jeppe

  Hejsa, jeg har et spørgsmål til App developer abonnementet til 99$ årligt – er der en begrænsning på hvor mange apps jeg må ligge på appstore?

  Håber I kan hjælpe mig.

  Vh. Jeppe

 8. Jakob Mikkelsen Author

  Hej Jeppe

  Nej – der er ingen begrænsninger på hvor mange apps du kan distribuere via App Store per account.

  Mvh

  Jakob

 9. Christian Holtenberger

  Jeg har hørt at man kun må bruge en apple virksomhedskonto til at udvikle og lægge apps op der kun må bruges af virksomhedens medarbejdere. Man må altså ikke distribuere en app uden for virksomheden e.g. i kommercielle sammenhænge e.g. som betalings app eller gratis. Så skal den lægges op på gængs vis i AppStoren. Er det rigtigt, hvilke begrænsninger ligger der i en virksomhedskonto?

 10. Jens Willy Johannsen

  Hej Christian

  En “Enterprise account” må kun bruges til at lave apps, som bruges internt i virksomheden/organisationen, og som ikke distribueres udenfor virksomheden. Man kan ikke lave apps til App Store (hverken betalte eller gratis) med en Enterprise account.

  En almindelig konto (som også kan være ejet af en virksomhed) kan bruges til at distribuere apps igennem App Store (igen både gratis og betalte apps).

  Man må overhovedet ikke distribuere apps til “eksterne” (dvs. udenfor ens egen organisation) udenom App Store.

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69