Sådan markedsfører du din app

Når vi har udviklet en app for en kunde, tager vi ofte et møde med kunden og snakker markedsføring inden lanceringen. Vi er sjældent selv udførende på dette område – men med lidt over 40 app-udgivelser i løbet af det seneste år, har vi en del erfaringer på området – gode såvel som knap så gode.

Nedenfor er de slides vi plejer at starte mødet med. Slides’ne udgør eksempler på marketings-aktiviteter, som vi har set brugt i forbindelse med en app-lancering – og en række lessons learned fra disse.

3 kommentarer

 1. Hej Jakob,
  Jeg har læst din glimrende blog omkring markedsføring af apps og har et spørgsmål: Det ser ikke ud som om at du prioriterer mobil markedsføring – hvordan kan det være?

  Mvh/Peter

 2. Jakob Mikkelsen Author

  Hej Peter

  Tak.

  Den erfaring vi har med mobil markedsføring har givet ringe resultater.

  Vi har ikke haft nok projekter til, at vi kan konkludere at det ikke virker eller hvor godt det virker. Men det ville sjældent være mit førstevalg.

  Mvh

  Jakob

 3. Hej Jakob,
  Tak for hurtigt svar.
  Vi har en del erfaringer:-) og hvis man skal bruge eksterne penge på markedsføring er mobilen det mest logiske medie, da man kun er et klik fra downloads – det er man fx ikke mht. PR. Bare et input.

  Mange hilsener,

  Peter

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69