FDB – Holdbarhed på Top-10

FDB har travlt for tiden og har netop releaset endnu en iOS app, Holdbarhed, der straks er strøget ind på App Stores Top-10.

Holdbarhed trækker på data fra viskalspise.dk. Vi har stået for koncept, design og kode sammen med FDB og Thorbjørn König.

Holdbarhed er i den grad et eksempel på en KISS-app – der gør een ting og gør den godt. Holdbarhed indeholder informationer om hvordan man opbevarer madvarer så de holder sig længst og bedst muligt. Databasen i app’en har informationer om ca. 600 madvarer og bliver løbende opdateret og udvidet. Det unikke og gode ved Holdbarhed er selvfølgelig det indhold som FDBs ernæringseksperter har lagt i systemet og kvaliteten af dette. App’en er designet så teknikken er så diskret som muligt og ikke står i vejen for indholdet.

DR, Elektronista, Samvirke og mange flere har også opdaget Holdbarhed – og det er selvfølgelig derfor app’en har fået sådan en god start i App Store.

8 kommentarer

 1. DummeDitte

  Fed ide! Men why, oh why er det *stadig* sådan, at iPhone-brugerne skal have et forspring i forhold til Androids?

 2. Jakob Mikkelsen Author

  Hej Ditte – det skal du jo ikke spørge os, men kunderne om. Vi laver jo gerne både iPhone og Android apps.

  Men – der er stadig mest trafik på iPhone apps’ne – så selvom der er flere Android-brugere så får vores kunder som oftest mest ud af at lave en iPhone app fordi iPhone-brugerne henter og bruger apps langt mere end Android-brugerne.

 3. Mogens Veng

  Jeg synes også det er meget skuffende at app’en kun er lavet til Iphone. Både jeg selv og flere i min familie ville gerne bruge den nye app, men det kan vi jo så ikke. :(

 4. Jakob Mikkelsen Author

  Hej Mogens

  Vi vil selvfølgelig rigtigt gerne lave app’en til Android – men det er FDB der styrer her.

  Mvh

  Jakob

 5. Cecilie

  Er der mon nye udsigter til en android-version?
  Jeg er lige skiftet fra iphone til Samsung og savner nu jeres fantastiske app ustyrlig meget.

  Mvh en tidligere flittig bruger :)

 6. Jakob Mikkelsen Author

  Hej Cecilie

  Dejligt at du kan lide appen – men ang. en Android-version, så skal du spørge FDB. Tag og kig på deres Facebook-side – http://www.facebook.com/fdbdk – jeg ved at der har været en snak om netop det emne. Og, FDB er ret gode til at svare på spørgsmål og gå i dialog på siden.

  Mvh

  Jakob

 7. Allan

  Det er sørgeligt at folk stadig, fejlagtigt, tror at der er flest iOS brugere end android brugere :(

 8. Simon Kramme

  Ville virkelig være fantastisk hvis denne app blev opdateret fra at være et “opslagsværk” til at være et “værktøj”.

  Når jeg nu har købt en vare med lad og sige 14 dages holdbarhed uåbnet og 4 dage åbnet holdbarhed, ville det jo være lidt dejligt hvis denne app kunne hjælpe til med at minde mig om enten at få det brugt eller smide ud, inden det bliver for gammelt.

  Så altså, en elegant måde hvor man kan indtaste vare man vil blive mindet om holdbarheden, hvor man selv kan taste de data der skal til for at appen hjælper med at huske en på hvornår hvad udløber.

  Funktionen skal naturligvis være mulig at dele med andre, sådan at alle i husstanden kan få samme information.

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69