Opdaterede apps fra Greener Pastures: Interne platforme og forretningsapps

Opdaterede apps fra Greener Pastures: Interne platforme og forretningsapps

Vi har haft travlt i slutningen af 2015. Her er hvad vi har haft fornøjelsen af at opdatere af interne platforme og forretningsapps.

SaxoTraderGO – nu med TouchID
SaxoTraderGO er Saxo Banks mobile trader-platform.

Version 2.1.0 udvider SaxoTraderGO så brugeren er fri for at indtaste sit password hver gang man vil bruge appen, men kan derimod åbne appen ved at bruge telefonens fingeraftrykslæser.

(iPhone)

myNNIT – nu med Apple Watch-app
myNNIT giver NNITs kunder et overblik over NNITs services og besvarer spørgsmål såsom “Er alle systemer kørende?”, “Håndteres tickets og change request så hurtigt og korrekt som aftalt?”, “Hvem hos NNIT er ansvarlige for de forskellige leverancer?” o.s.v. Målgruppen for appen er CTO’er, CIO’er og projekt- og produkt-ejere hos NNITs kunder. Og appen er designet som et overordnet dashboard, der på få sekunder kan give et overblik over status netop nu.

Opdatering
myNNIT er med version 3.0 blevet udvidet med et Ticket Dashboard, så NNITs kunder kan følge den overordnede status på deres supportsager og change request via appen. Ticket Dashboard’et giver ligesom de andre Dashboards i appen et overordnet status på NNITs leverancer og viser om og hvordan NNIT lever op til den kontrakt og de aftaler der er indgået.

Derudover udvidet version 3.0 myNNIT med en Apple Watch-app, så brugeren på få sekunder kan se om firmaets servere og systemer er oppe og performer som forventet.

(iOS – iPhone + iPad)

Qirri – nu med aktivitetsoversigt
Qirri er et lukket forum til læger. Qirri er designet til skabe dialog mellem læger på tværs af specialer og hospitaler. Læs vores beskrivelse af løsningen her >

Vi har ændret navigationen, så det er lettere at se hvor der er aktivitet i de forskellige grupper.

(iPhone)

Realdania Projekter
Realdania Projekter er en kommunikationsplatform til Realdania der viser og fortæller om alle de projekter som Realdania støtter og arbejder med.

Opdatering
Realdania har opdateret deres visuelle identitet og fået nyt website. I den sammenhæng har vi opdateret Realdanias iOS app, så appens design matcher websitets.

(iPhone+iPad og Android)

Skriv en kommentar

 
Af Yeliz Çiçek
yeliz@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69