Opdaterede apps fra Greener Pastures: Mad, rejser, dating og allergi

Opdaterede apps fra Greener Pastures: Mad, rejser, dating og allergi

2015 har været et godt år for mad-apps. Elitedaters, Allergyapp og UM Rejseklar har også fået en opdatering. Se hvad der er nyt nedenfor.

TV2 Mad – nu med nyt design
TV2 Mad er en moderne opskriftsapp der giver brugeren en genvej til hurtig og nem aftensmad. Appen har opskrifter fra alle de TV-programmer på TV2-universet, som har mad på programmet. Det er bl.a. Go’ morgen Danmark,  Go’ appetit, Bitz’ store kur, Fris Bageri m.fl. Appen er designet til situationen, hvor du står og planlægger hvad du skal lave til familien i aften.

Opdatering
I efteråret 2015 opdaterede vi TV2 Mad appen med et helt nyt design. Målet med redesignet var at gøre det nemmere at få et overblik over den enkle opskrift og gøre det lettere at finde opskrifter.

Derudover er iPhone-versionen af TV2 Mad blevet opdateret, så den nu understøtter 3D Touch på iPhone 6S, mulighed for at søge efter opskrifter direkte iOS’ søgefunktion og flere andre små lækre detaljer.

(iPhone og Android)

Coop GoCook – nu med endnu flere kategorier
GoCook er en opskriftsapp designet til børn i alderen 10 til 15 år. Opskrifterne og tonen i appen er tilpasset målgruppen og appen gør det nemt at lave en god middag selvom man ikke er helt skarp i køkkenet endnu.

Opdatering

 • GoCook er blevet udvidet med endnu flere kategorier og opskrifter.
 • Opdateret til iOS 9

(iPhone+iPad + Android)

UM Rejseklar – opdateret til iOS9
UM Rejseklar er en app til danskere i udlandet. UM Rejseklar gør det lidt sikrere og nemmere for danskere at tage på ferie eller forretningsrejse.

Opdatering

 • Opdateret til seneste OS (iOS 9)
 • Rettet småfejl og lavet mindre forbedringer

Elitedaters – nu med gensidig matchliste
Elitedaters er en datingplatform målrettede til engagerede og ambitiøse singler. Appen gør det let at komme i kontakt med andre og finde fælles interesser. Elitedaters er kun for seriøse brugere.

Opdatering

 • Tilpasning af navigation og brugergrænseflade til iOS 9
 • Ny match-liste der viser hvis to profiler har vist gensidig interesse
 • Performanceoptimering og en række fejlrettelser

(iPhone)

Allergyapp
Allergyapp er udviklet til at hjælpe personer, der er allergisk overfor kosmetik og til brugere der vil undgå allergifremkaldende stoffer. I appen markerer man hvilke stoffer man er allergisk overfor eller hvilke man vil undgå, og derefter kan man finde produkter via søgning eller scanning af produkter som ikke indeholder disse stoffer. Se vores case her >

Opdatering(er)
Version 3.0 er en stor opdatering, hvor appen er blevet lagt om så:

 • Apppen loader data langt hurtigere første gang man tager appen i brug
 • Bedre offline og caching
 • Ny detalje-side på de enkelte produkter, som viser hvilke stoffer der er i produktet
 • Links til langt flere webshops
 • Og meget mere

Opdateringen gøre Allergyapp endnu mere brugervenlig og gør det nemmere både at bruge appen i butikken, hvor man skal købe et produkt. og når man søger efter produkter og vil købe det fra producentens webshop.

(iPhone, Android og server)

Skriv en kommentar

 
Af Yeliz Çiçek
yeliz@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69