Realdania Projekter – iPhone, iPad og Android app

For Realdania har vi udviklet en iPhone, iPad og Android app.

Realdania, In2media og Greener Pastures har stået for konceptet, In2media har designet, Oxygen Software har udviklet API’et og vi har lavet iOS og Android-koden og Realdania har projektledet og samlet trådene.

Realdania-2

Målet med appen er at kommunikere hvilke projekter Realdania støtter, vise fremdriften på de aktive projekter og give et indblik i Realdanias virke og effekt.

Konceptet er bygget op omkring det meget visuelle univers, som Realdania befinder sig i kombineret med en geografisk repræsentation. Dette kommer f.eks. til udtryk i oversigten over projekter, der er lavet som en collage af billeder der hvert repræsenterer et projekt. Denne liste er sorteret geografisk ud fra brugerens aktuelle position.

App skal på samme tid være inspirerende og lokal relevant. Samtidigt har vi tilstræbt at lave en så enkel og ligetil app – og forsøgt at undgå for mange knapper og funktionalitet. Mantraet har været: Vis billeder og undgå knapper.

Målgruppen for appen er først og fremmest alle de interessenter Realdania har kontakt med – arkitekter, politikere, medlemmer, ingeniører, involverede i projekterne – og i anden række den arkitektur- og byudviklings-interesserede bruger.

Appens styrke ligger især i det utroligt stærke billedmateriale som Realdania har og især synes vi at iPad-versionen fungerer godt.

Vurder selv resultatet – vi er slemt stolte af den her. Tjek den på iPhone eller iPad eller på Android eller via Realdanias campaign site om appen.

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69