Travlt forår – her er et par af vores projekter

Vi har haft et travlt forår med masser af projekter for både nye og eksisterende kunder. Der går altid lidt tid fra vi er færdige til marketing er klar og appen skal lanceres. Så derfor er det altid et behageligt gensyn når appen er på Google Play eller Apple App Store.

Her følger et par af de nye projekter, vi har arbejdet med, som er lanceret.

For Citroën Nordic har vi udviklet appen Min Citroën. Ideen er at appen er en digital følgesvend til Citroën-ejere med masse af information om den enkelte Citroën-model.

Sammen med Operate har vi udviklet den lille app, Lommebudget, for Penge- og Pensionspanelet. Målgruppen for Lommebudget er unge med ondt i økonomien – og appen fik en masse omtale da den kom ud.

For Saga Furs har vi udviklet Saga Furs Fashion til iOS og Android. Vi har stået for både koncept, design og udvikling – og vi er pænt stolte af designet på denne app.

Sammen med fantastiske Designit har vi lavet en iOS-version af Schneider Electrics home-control-system, Schneider Wiser 2. Internet of Things på speed. Både designet og hardware-integrationen har været en spændende udfordring.

Et andet projekt med masser af hardware-udfordringer har været Android-verionen af Robocat’s Thermodo. Robocat har fået produceret et mini-termometer man kan sætte ind i ens’ telefons headset-indgang, og så er telefonen pludseligt et digitalt termometer. Godt tænkt af Robocat – men bestemt ikke et projekt uden udfordringer.

For Undervisningsministeret har vi lavet en lille nøgletals-app, UFM Nøgletal, hvor alle der arbejder professionelt med undervisning kan trække de seneste tal om optag, bevillinger og andre nøgletal.

I en helt anden verden har vi udviklet en iPhone app til Byhøst. Byhøst har sloganet ”Spis din by” og viser brugerne alle de steder i og nær byen hvor man kan finde ramsløg, vilde æbler, brombær og andre afgrøde. Lige til at plukke og dele.

Sammen med Goodmorning Technology har vi udviklet en app til det nye superhospital, Nyt Hospital Nordsjælland. NHNs nye iPad app samler al informationen om hospitals-byggeriet.

Udover disse projekter har vi især brugt tid på et stort spil og et spændende Android-projekt for en af de store banker. Disse to projekter er endnu ikke lanceret, men vi glæder os rigtigt meget til at se hvordan især disse to projekter modtages.

I forhold til vores eksisterende kunder er det især NNITs iOS app og Realdanias app, Realdania Projekter, der har fået en større opdatering. Ligenu er vi i gang med at gøre appen til årets Folkemøde klar.

Skriv en kommentar

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69