Gazelle 2017

Gazelle 2017

Børsen har kåret Greener Pastures som gazelle 2017. Det betyder, at vi snart vil modtage vores tredje laksefarvede diplom. Det betyder selvfølgelig også, at det er lykkedes os igen at leve op til de krav, som Børsen stiller:

En gazellevirksomhed har i løbet af fire regnskabsår hvert år haft positiv vækst og har samlet set fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Vi ved godt, hvordan vores økonomi ser ud, og hvordan det ellers går for Greener Pastures. På den måde er kåringen ikke en stor overraskelse. Man skal dog være mere end almindeligt kynisk for ikke at varme sig ved Børsens formulering:

Gazellerne trodser dagligt udfordringer som lav vækst, demografisk modvind, disruption og at skulle tiltrække kvalificeret arbejdskraft, men formår alligevel at skabe succes. De skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – alle er de med til at genopfinde Danmark.

Med andre ord: Vi er meget glade og stolte. Vi takker Børsen for de flotte ord og retter ryggen lidt ekstra, når vi arbejder i dag.

Læs mere om årets gazeller på borsen.dk/gazelle.

Citaterne på denne side er hentet fra den folder, vi har modtaget fra Børsen – vores invitation til gazellekåring 2017 – fra Niels Lunde, Chefredaktør, Børsen

 
Af Louise Spanget-Larsen
louise@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69