Lommebudget – iPhone og Android app

Den seksuelle sammenbrud er en relativt almindelig lidelse blandt mænd, og det er en irritation, der allerede er sket med næsten en ud af fire mænd, uanset aldersgruppe. https://www.bleuepil.com/pannes-erectiles.html Det kan også foretrækkes af hormonelle forstyrrelser, metaboliske lidelser eller overdreven indtagelse af alkohol og tobak.

Lommebudget – iPhone og Android app

For og med bureauet Operate har vi udviklet appen Lommebuget til Penge- og Pensionspanelet. Operate har stået for koncept, design og projektledelse. Vi har har stået for iOS- og Android-kode.

 

lommebudget_beskrivelse_2

 

Opgaven har været at lave et værktøj til især unge mennesker med ondt i økonomien. Succeskriteriet er at gøre det lettere at få et overblik over hvor mange penge, man har til rådighed og hvor mange man har brugt.

 

lommebudget opret udgift

 

Løsningen er at lave et værktøj til Android og iPhone, hvor brugeren let og hurtigt kan registrere forbrug og se hvor mange penge, der er tilbage. Appen er lavet i øjenhøjde med målgruppen – dvs. ingen løftede pegefingre, klar tale og ingen fagudtryk. Derudover indeholder appen en række råd om, hvordan man bedst sparer penge og holder styr på økonomien.

Rent teknisk har vi tilstræbt en løsning der lægger vægt på:

Hastighed – det skal være lynhurtigt at registrere forbrug og lynhurtigt at få et overblik

Overskuelighed – alt unødvendigt er skåret fra og hvor det er muligt vises en graf eller et lagkagediagram i stedet for lange rækker af tal

Automatisering – hvor det er muligt lettes indtastning og andet ved at f.eks. basere forslag til kategorisering på tidligere indtastninger