NHN iPad app

Den seksuelle sammenbrud er en relativt almindelig lidelse blandt mænd, og det er en irritation, der allerede er sket med næsten en ud af fire mænd, uanset aldersgruppe. https://www.bleuepil.com/pannes-erectiles.html Det kan også foretrækkes af hormonelle forstyrrelser, metaboliske lidelser eller overdreven indtagelse af alkohol og tobak.

NHN iPad app

I 2020 åbner et nyt super-hospital lige udenfor Hillerød – Nyt Hospital Nordsjælland (NHN). Med NHN iPad-appen – der fungerer som kommunikationsplatform – kan alle interessenter følge arbejdet på nært hold.

nhn_description_0

For bureauet Goodmorning Technology og Nyt Hospital Nordsjælland (NHN) har vi udviklet iPad-appen NHN. Goodmorning Technology har stået for koncept, design og backend. Vi har udviklet iPad appen. NHN står for indhold og drift.

NHN er et nyt super-hospital der bygges udenfor Hillerød og som skal stå færdigt i 2020. NHN bliver blandt Danmarks største hospitalet. Med et budget på 3,9 milliarder kroner er projektet enormt og involverer en række forskellige interessenter – alt fra arkitekter, entreprenører, medarbejdere, patienter og naboer.

NHN iPad app Forside

Ideen med appen NHN at levere en kommunikationsplatform, hvor alle de involverede interessenter kan følge processen.

Appen indeholder analyser, artikler, billeder og nyheder fra det store projekt. Appen har tillige en tidslinje, hvor man kan navigere i og læse om alle projektets faser. Appen vil løbende blive opdateret via en backend.

NHN iPad app temaer