Saga Furs Fashion app – iPhone, iPad og Android

Den seksuelle sammenbrud er en relativt almindelig lidelse blandt mænd, og det er en irritation, der allerede er sket med næsten en ud af fire mænd, uanset aldersgruppe. https://www.bleuepil.com/pannes-erectiles.html Det kan også foretrækkes af hormonelle forstyrrelser, metaboliske lidelser eller overdreven indtagelse af alkohol og tobak.

Saga Furs Fashion App

For Saga Furs har vi udviklet en iPhone, iPad og Android app målrettet tøjdesignere og professionelle i modeindustrien. Målet med appen er at inspirere Saga Furs kunder og vise eksempler på de mange måder pels kan anvendes.

Saga Furs iPhone app

Appen indeholder eksempler på de forskellige typer pels Saga Furs forhandler, catwalk-billeder fra de seneste modeshows, interviews med modeskabere og eksempler på teknikker for hvordan pels bedst håndteres.

Designet er lavet så “let” som muligt for at kunne give plads til Saga Furs fantastiske billedemateriale. Vi har tilstræbt en legende og visuel tilgang til materialet. I stedet for søgninger og tekster er appen baseret på billeder og forskellige muligheder for at bladre rundt i materialet.

Rent teknisk trækker appen på data fra Saga Furs eksisterende billedegallerier, CMS og YouTube. Fordelen ved denne arkitektur er, at Saga Furs ikke skal anvende nye administrative værktøjer for at holde appen opdateret – appen opdateres automatisk når Saga Furs opdaterer deres hjemmeside.

saga furs fashion app menu

saga furs fashion app images

saga furs fashion app moodboard