Projektleder

Projektleder

Vil du være med til at lave Danmarks bedste apps?

Kan du styre udviklingsprojekter? Og er du god til at guide og hjælpe et team til succes? Kan du inspirere, og har du projektleder-værktøjskassen i orden?

Brænder du for digitale produkter, og er du enig med os i, at udvikling af forretningskritiske og lækre apps til iOS og Android er det sjoveste, man kan arbejde med? Så er det måske dig, vi leder efter!

Greener Pastures er et app-bureau. Vi udvikler forretningskritiske mobile løsninger; typisk til større danske virksomheder. Greener Pastures er stærkt specialiserede – vi tror på at vi ved at fokusere på mobile løsninger, kan levere det bedste produkt inden for vores niche. Vi er i skrivende stund 18 mand m/k med base i Nyhavn.

Vi er i vækst og søger en projektleder til at styrke holdet.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter og vil sikkert også indgå i de teams, der arbejder for vores større kunder.

Opgaven

Din primære opgave vil være at planlægge og styre udviklingen af større app-projekter. Typisk sker arbejdet i tæt samarbejde med kunden, en teknisk projektleder, designer/UX’er og udviklingsteamet. Mange af vores projekter sker i tæt samarbejde med designere/UX’er og backendudviklere fra andre bureauer eller fra kunden selv.

Dit opgave er at binde trådene sammen, beskytte teamet og sikre, at vi leverer varen og skaber værdi for kunden.

Hvem er du?

Vi har ikke en fast skabelon for, hvilken projektleder vi søger. Vi ved at rolllen har mange facetter. Kan du sætte et checkmark ved nogle af nedenstående punkter, så er det et klart plus:

  • Erfaring fra bureau
  • Erfaring med at lede komplekse IT-projekter
  • Erfaring med agil udvikling, gerne SCRUM
  • Supergod til at styre processer, budgetter og kontrakter
  • Kan styre og motivere et team
  • Har arbejdet med B2C-produkter der når bredt ud
  • Er god til kundpleje og -dialog
  • Har gode human skills

Men først og fremmest søger vi en medspiller, der vil og kan skabe gode resultater. Og vi søger en person, der kan tage beslutninger og få ting til at ske.

Sådan søger du

Rekrutteringsbureauet Induce hjælper os med at finde den helt rigtige person til opgaven. Det er derfor Induce, du skal tage fat i direkte, for at søge stillingen som projektleder hos Greener Pastures

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til jobs@greenerpastures.dk

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69