Blog

Entusiastisk og erfaren IOS udvikler søges

Greener Pastures søger endnu en iOS-kollega. Har du 5+ apps i bæltet? Er du ligeligt interesseret i god kode og godt design? Har du styr på Swift, iOS og gode mobile løsninger? 

Hvis du brænder for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur, besidder teknisk nysgerrighed og har øje for detaljen, så finder du ligesindede hos Greener Pastures.

Vi kan tilbyde et spændende arbejdsmiljø, der er 100% fokuseret på mobile løsninger til iOS- og Android. 

Du vil med garanti blive udfordret mere fagligt, end du tidligere har været, da vi arbejder på nogle af de største app-projekter i Danmark.  

Vores hyggelige kontor ligger i hjertet af København (Nyhavn), og vi gør en dyd ud af at skabe et godt fagligt og socialt miljø.

Vi søger

 • 2-5 års erfaring med iOS-udvikling
 • Tung erfaring med bl.a. iOS SDK’et, Swift, Git og Xcode
 • At du er kvalitetsorienteret og sætter en ære i dit arbejde med blik for høj kodekvalitet og gode brugeroplevelser
 • Gode samarbejdsevner og at du kan lide at sparre med andre
 • Relevant teoretisk ballast i form af en videregående uddannelse
 • Erfaringer med crossplatform-værktøjer

Vi tilbyder

 • En nøglestilling i et hastigt voksende app-bureau (Børsen Gazelle i 2015, 2016. 2017 og 2018)
 • Dygtige kollegaer og et stærkt fagligt miljø, hvor du udvikles personligt og fagligt
 • Spændende og ambitiøse app-projekter for nogle af landets største virksomheder
 • En ledelse der taler dit sprog (Swift, dansk og engelsk) og kommer fra samme baggrund som dig
 • Lækker kantineordning, god løn, pensionsordning og frihed under ansvar

Du behøver ikke være 100% sikker på, at du vil skifte job, for at tage en kop kaffe med os. Send en mail til jobs@greenerpastures.dk med et par ord om, hvem du er, link til et CV og et par projekter – så inviterer vi til en kop kaffe, hvor vi fortæller mere om os selv og jobbets indhold.

Om Greener Pastures

Greener Pastures er dynamisk virksomhed beliggende i hyggelige kontorer i Nyhavn, og vi har udviklet apps siden 2010. Vi er 100% specialiseret i mobile løsninger til iOS og Android, og vores fokus er rettet mod den nyeste teknologi indenfor mobilfeltet.

Vi udspringer af native apps, hvor vi får mest muligt ud af platformen, men vi har også projekter, som benytter diverse crossplatform teknologier, der hvor det giver mening for kunden. 

I dag tæller vi 22 medarbejdere fordelt på dedikerede udviklingsteams og projektledere. For tiden arbejder vi på apps til Coop, Øresundsbron, Bang & Olufsen og mange andre spændende projekter.


Coop app slår alle rekorder i 2018

2018 var et godt år for Coop appen. Med 1,1 mio. samlede downloads, dage i december med over 200.000 daglige unikke brugere, med en rating i Apple App Store på 4,4 stjerner ud af 5, masser af dage hvor appen lå #1 i både App Store og Google Play, og på Apples liste over de 20 mest downloadede apps i 2018 i Danmark – så er der gode nyheder hele vejen rundt. 

Faktisk fordoblede Coop appen antallet af downloads i 2018 – på trods af at appen har været i markedet siden 2014. 

Og fra d. 1. Januar åbner Coop også op for selvscanning via appen – Scan & Betal – i alle fakta-butikker.  Med selvscanning kan medlemmer bruge Coops app til selv at scanne og betale for varerne – og derved købe ind lidt hurtigere og undgå køen ved kassen. Scan & Betal er især smart for kunder, der bare skal købe nogle få varer. Med selvscan udvides Coop appens virkefelt markant – og gør de eksisterende features endnu mere relevante. 

Læs videre…

Med plads til War Rooms

I efteråret 2018 lejede vi nabokontoret og har dermed udvidet vores kontor med yderligere 200 kvadratmeter. I praksis er det et stort nyt lokale, i forlængelse af det gamle kontor. Rummet har blandt andet to store mødelokaler, der også kan bruges som projektrum.

En stor del af vores projekter er komplekse og tager tid. Det betyder at samarbejdet med vores kunder også er langvarige, og har mange forskellige faser.

Både i starten af et projekt og når vi nærmer os lancerering ved vi, at vi har brug for et mere intenst samarbejde. Vi kommer ofte ud og sidder hos kunden, men vi har opdaget at der er store fordele ved, at kunderne kan komme til os, og vi kan arbejde i såkaldte “war rooms” med minimale forstyrrelser.

Derfor har vi reserveret en del af vores nye plads til war rooms.

Læs videre…
Ta' Cyklen

Ta’ Cyklen Danmark: Kampagnen der fik danskerne til at cykle 21 millioner flere cykelture

I 2015 og 2016 havde vi fornøjelsen at udvikle en app til Ta’ Cyklen-kampagnen. Kampagnen bestod af en række aktiviteter, der skulle få os danskere til at cykle lidt mere i hverdagen.

Centralt i kampagnen var den digitale cykelcoach, som vi designede og udviklede sammen med Ta’ Cyklen-sekretariatet.

Kampagnen og herunder appens effekt blev fulgt og evalueret af forskere fra DTU og Syddansk Universitet. Og nu er deres rapporter blevet publiceret. Konklusionerne er imponerende:

 • Kampagnens samlede effekt opgøres til at være mellem 21 til 64 millioner ekstra cykelture. Dette svarer til 75 til 230 millioner kilometer kørsel, der i høj grad ellers ville være blevet kørt i bil eller med offentlig transport. (Se DTUs evaluering af ændrede transportvaner.)
 • Kampagnen har givet et samfundsøkonomisk overskud på minimum 372,7 mio DK. De helt store fordele ligger i besparelser på sundheds- og transportområdet samt positive levetidseffekter. (Se Syddansk Universitets cost-benefit-analyse.)
 • Og så er Ta’ Cyklen Danmark et lysende klart eksempel på, at en kampagne kan ændre konkret adfærd. 

Datagrundlaget for de to analyser af bl.a. appens effekt kommer fra en kombination af løbende spørgeskemaundersøgelser og anonymiseret data fra Ta’ Cyklen-appen. Samlet set kan disse datakilder give et billeder af, om og hvor meget, brugerne har ændret holdning og ændret adfærd i forhold til at bruge cyklen dagligt.

Rapporterne med evalueringen:

Al ovenstående data kan hentes fra Ta’ Cyklens evalueringsrapporter.

greener pastures er børsen gazelle

Den fjerde Gazelle er i hus

For fjerde år i træk er Greener Pastures ApS kåret som Gazelle for virksomhedens vækst og økonomiske resultater. Vi tager stolt og ydmygt imod Børsens pelsdyr.

Vi er selvfølgelig stolte af, at Greener Pastures vokser. Men vi er allermest stolte over, at gazellen repræsenterer en sund økonomi og en stabil forretning.

Vi søger pt. både projektledere og udviklere – så send en mail hvis du vil være med til at udvikle mobile løsninger der gør en forskel.

Creative Circle Award 2018: Bip & Betal vinder sølv og bronze

Vi er svært stolte over at Bip & Betal self-scan service vinder awards i to kategorier ved Creative Circle Award 2018.

Kategorierne:

Se alle vinderne i kategorien Digital

Et ambitiøst og modigt projekt

Bip & Betal self-scan service er et innovativt og ambitiøst projekt, der har potentiale til at gøre en stor forskel for Coop og Coops kunder. Når du bruger Bip & Betal (en service i Coops medlems-app) er du fri for at stå i kø ved kassen – du scanner og betaler nemlig selv for dine varer med appen.

Vi har udviklet Bip & Betal sammen med Coop Digital og Hello Great Works.

Creative Circle Award 2018

Læs mere om Award-kategorier og bedømmelseskriterier

Working with Greener Pastures

Projektleder

Vil du være med til at lave Danmarks bedste apps?

Kan du styre udviklingsprojekter? Og er du god til at guide og hjælpe et team til succes? Kan du inspirere, og har du projektleder-værktøjskassen i orden?

Brænder du for digitale produkter, og er du enig med os i, at udvikling af forretningskritiske og lækre apps til iOS og Android er det sjoveste, man kan arbejde med? Så er det måske dig, vi leder efter!

Greener Pastures er et app-bureau. Vi udvikler forretningskritiske mobile løsninger; typisk til større danske virksomheder. Greener Pastures er stærkt specialiserede – vi tror på at vi ved at fokusere på mobile løsninger, kan levere det bedste produkt inden for vores niche. Vi er i skrivende stund 18 mand m/k med base i Nyhavn.

Vi er i vækst og søger en projektleder til at styrke holdet.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter og vil sikkert også indgå i de teams, der arbejder for vores større kunder.

Opgaven

Din primære opgave vil være at planlægge og styre udviklingen af større app-projekter. Typisk sker arbejdet i tæt samarbejde med kunden, en teknisk projektleder, designer/UX’er og udviklingsteamet. Mange af vores projekter sker i tæt samarbejde med designere/UX’er og backendudviklere fra andre bureauer eller fra kunden selv.

Dit opgave er at binde trådene sammen, beskytte teamet og sikre, at vi leverer varen og skaber værdi for kunden.

Hvem er du?

Vi har ikke en fast skabelon for, hvilken projektleder vi søger. Vi ved at rolllen har mange facetter. Kan du sætte et checkmark ved nogle af nedenstående punkter, så er det et klart plus:

 • Erfaring fra bureau
 • Erfaring med at lede komplekse IT-projekter
 • Erfaring med agil udvikling, gerne SCRUM
 • Supergod til at styre processer, budgetter og kontrakter
 • Kan styre og motivere et team
 • Har arbejdet med B2C-produkter der når bredt ud
 • Er god til kundpleje og -dialog
 • Har gode human skills

Men først og fremmest søger vi en medspiller, der vil og kan skabe gode resultater. Og vi søger en person, der kan tage beslutninger og få ting til at ske.

Sådan søger du

Rekrutteringsbureauet Induce hjælper os med at finde den helt rigtige person til opgaven. Det er derfor Induce, du skal tage fat i direkte, for at søge stillingen som projektleder hos Greener Pastures

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til jobs@greenerpastures.dk

Selvscanning i Coop appen: Bip dig uden om køen

I sidste uge gik Coop live med en superspændende ny feature i Copp appen: Bip&Betal.

Bip&Betal er selvscanning, hvor kunden selv scanner varerne og lægger dem direkte ned i sin pose.

Vi har udviklet iPhone og Android-delen af projektet i tæt samarbejde med Coop Digital. Hello Group og Coop digital har designet løsningen.

Fordelene for ved selvscanning er mange:

 • Man kan springe køen over
 • Man kan altid se prisen på varerne og hvor meget man har købt for
 • Man kan lægge varerne direkte ned i posen, og derved spare tid på det daglige indkøb

Konceptet er helt enkelt:

 • Kunden checker ind ved at scanne en QR-kode
 • Kunden scanner sine varer og lægger dem direkte i posen
 • Kunden checker ud ved at scanne en ny QR-kode
 • Kunden udtages måske til en stikprøvekontrol
 • Kunden betaler for varerne med appen
 • Kunden viser en grøn “kvittering” til kassemedarbejder
 • Kunden får kvitteringen i appen

Pt. er Bip&Betal live i 10 Fakta-butikker. Planen er at Bip&Betal skal være rullet ud i alle Fakta-butikker inden årets udgang.

Bip&Betal-appen er et oplagt eksempel på endnu et skridt i Coops digitale strategi om at styrke kundeoplevelsen før, under og efter indkøbsturen. Bip&betal tilføjer yderligere et element og åbner døren for en række nye muligheder. Hvis du er nysgerrig på Coops digitale strategi, så hør ComputerWorlds gode Podcast med CTO Kræn Østergaard Nielsen.

Sammen med Hello Group har vi indstillet løsningen til en award hos Creative Circle. Bip&Betal  er nomineret i kategorien Digital Service & Utilities.

Så, prøv selvscanning næste gang du handler i Fakta. Vi håber virkelig, at Coop appen med selvscanning kan gøre indkøb i Coops butikker lidt lettere, lidt hurtigere og lidt bedre for kunderne.

Bip&Betal - selvscanning i Coop appen

Danish Digital Awards: BroBizz app vinder bronze i kategorien Mobile

Vi er stolte over at BroBizz appen vinder bronze i kategorien Mobile i år i Danish Digital Awards.

Vi har udviklet BroBizz’ app sammen med fantastiske Think.

Det er Think! der har indstillet appen til DDA, og her er hvad den flinke jury havde at sige om resultatet:

“Nogle gange er simplicitet og evnen til at kunne begrænse sig en kunst i sig selv. Netop i dét lys stråler denne case, hvor man har skabt et produkt, der gør livet meget lettere for alle os, der skal en tur over Storebælt. Juryen synes, det klæder casen, at man har koncentreret sig om at skabe et funktionelt stærkt produkt, hvor man kan have tillid til, at app’en ’gør det, den skal’. Det er dog også krydret med nyttige funktioner til at danne sig overblik over tidligere forbrug samt relevante tilbud fra samarbejdspartnere, hvilket alt sammen er med til at fastholde brugerne. I årets stærke felt er bronze et stort skulderklap. Tillykke til BroBizz!”

Vi kunne ikke være mere enige. Gode apps er enkle og overskuelige!

Se hele indstillingen og juryens vurdering her.

Og er du på vej over Storebælt, Øresund eller en af de mange færger hvor man kan bruge BroBizz – så hent BroBizz-appen som gør det hele lidt lettere.

500.000 medlemmer har taget Coop appen til sig

En app der ligger vores hjerte nær og som vi har arbejdet intenst på siden foråret 2016 er Coops app, Coop. Derfor er det også med en vis stolthed at vi kan se, at Coop nu annoncerer at over 500.000 af Coops medlemmer har hentet og brugt appen.  Appen er nu for alvor er blevet en central komponent i Coops forretning og strategi. At Coop appen gør en markant forskel i forretningen kan f.eks. ses ved, at der på en dag i december blev solgt over 80.000 styk Anthon Bergs Guldæske via kampagnen julekup i appen.

I fredags lancerede Coop seneste version af Coop appen, som bl.a. har en ny funktion, Madkonto. Med Madkonto kan Coops medlemmer enten få en kredit til 0% i rente eller indsætte 1.000 DKK på kontoen, hvor Coop så i kampagneperioder giver medlemmet 1.050 DKK til at købe dagligvarer for.

Berlingske og et par andre medier har også bemærket Madkonto.

Udover Madkonto er Coop appen siden launchen i oktober 2016 løbende blevet udvidet med nye features. Målet er at give Coops kunder et værktøj til at støtte sig op af i dagligdagen før, under og efter de daglige indkøb.

Vi har udviklet iPhone og Android-delen af Coop appen i tæt samarbejde med Coop Teknologi og Coops andre underleverandører.

Greener Pastures senior projektleder

Senior projektleder søges

Brænder du for at stå i spidsen for innovative app-projekter? Vil du gerne levere nye spændende mobile løsninger til Danmarks største virksomheder? Så kan det være, at det er dig, vi søger som senior projektleder.

Som projektleder hos Greener Pastures får du en nøgleposition hos os. Du vil blive ansvarlig for leverancen i de enkelte projekter og for al kvalitet, forretningsmål og budget.

Greener Pastures udvikler komplekse apps. Det stiller store krav til projektlederen. De primære arbejdsopgaver for vores projektledere er at:

 • varetage dialogen med kunden
 • motivere teamet og styre og planlægge arbejdsopgaver
 • facilitere en agil udviklingsproces med inddragelse af de SCRUM-komponenter, der er relevante for det enkelte projekt
 • styre projektets budget og deadlines
 • bidrage aktivt til at gøre Greener Pastures til et godt sted at arbejde

Læs videre…

Android Senior-udvikler søges

Android Senior søges

Greener Pastures søger en erfaren Android-udvikler til vores Android-team. Vi er på udkig efter en Android Senior-udvikler, som kan være med til at styre udviklingen og sikre kvaliteten.

Hos Greener Pastures vil du komme til at arbejde med de nyeste Android-værktøjer og teknologier som f.eks. Kotlin og RxJava. Vi arbejder typisk på større app-projekter for virksomheder som Coop, B&O og Novo Nordisk.

Hvis du brænder for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur samt kan styre et team og planlægge et app-projekt fra idé til upload, så er det dig, vi leder efter.

Konventionel eksekvering fører til konventionelle resultater. Det er derfor et must, at du er nysgerrig og stræber efter at være opdateret på udvikling og tendenser på Android-platformen. Dertil har du et øje for detaljen og accepterer ikke den næstbedste løsning. Læs videre…

Fire måder at øge kvaliteten af din app lige før den går live

Kvalitetssikring i udviklingsprocessen er kendt stof for de fleste. Kvaliteten i al softwareudvikling skal først og fremmest etableres i selve udviklingen. Men det er også vigtigt at fortsætte kvalitetssikringen, når I er gået live med appen.

Vi anbefaler fire metoder til kvalitetssikring af apps efter udviklingen. Det er brugertestgrupper, eventlogging, staged roll-out og hypercare.

1.Brugertestgrupper: Få feedback fra de første 100 brugere af din app

Med brugertestgrupper sender man appen ud til en lille gruppe medarbejdere, der tager appen i brug. Det er ikke en beta-version, men den faktiske app, der er live. På både Google Play og i App Store er der nogle værktøjer til at styre, at en begrænset gruppe får appen, og til at samle feedback op – enten automatiseret eller manuelt. Det betyder, at man får viden om, hvordan appen rent faktisk bliver brugt, inden man lægger den live til tusindvis af kunder.

Beta-apps og grundig test inden man har en release-kandidat er naturligvis også vigtig. Men der sker noget, når den første rigtige version af appen kommer ud på en masse forskellige devices uden for det trygge testmiljø, man har i udviklingsprocessen. Læs videre…

Greener Pastures iOS udvikler

iOS-udvikler søges

Vi leder for tiden efter yderligere en iOS-udvikler. Har du 5+ apps i bæltet? Er du – ligesom os – ligeligt interessent i god kode og godt design? Har du styr på Swift, Xcode og iOS? Så er du den, vi er på udkig efter!

Vi kan tilbyde et spændende arbejdsmiljø, der er 100% fokuseret på native iOS- og Android-løsninger. Du vil garanteret blive udfordret mere fagligt, end du tidligere har været, da vi arbejder på nogle af de største app-projekter i Danmark.

Vores kontor ligger i hjertet af København, og vi gør en dyd ud af at skabe et godt fagligt og socialt miljø.

Vi forventer

 • 2-5 års erfaring med iOS-udvikling
 • Tung erfaring med bl.a. iOS SDK’et, Swift, Git og Xcode
 • At du sætter en ære i dit arbejde med blik for høj kodekvalitet og gode brugeroplevelser
 • Gode samarbejdsevner og at du kan lide at sparre med andre
 • Relevant teoretisk ballast i form af en videregående uddannelse

Vi tilbyder

 • En nøglestilling i et hastigt voksende app-bureau (Børsen Gazelle i 2015, 2016 og 2017)
 • Dygtige kollegaer og et stærkt fagligt miljø, hvor du udvikles personligt og fagligt
 • Spændende og ambitiøse app-projekter for nogle af landets største virksomheder
 • En ledelse der kommer fra samme baggrund som dig
 • Lækker kantineordning, god løn, pensionsordning og frihed under ansvar

Læs videre…

gazelle 2017

Gazelle 2017

Børsen har kåret Greener Pastures som gazelle 2017. Det betyder, at vi snart vil modtage vores tredje laksefarvede diplom. Det betyder selvfølgelig også, at det er lykkedes os igen at leve op til de krav, som Børsen stiller:

En gazellevirksomhed har i løbet af fire regnskabsår hvert år haft positiv vækst og har samlet set fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Læs videre…

Ta Cyklen Danmark - Greener Pastures

Tak for 1.208.221 cykelture

Nu afrundes den landsdækkende kampagne ‘Ta’ Cyklen Danmark’. Det betyder, at vi lukker Ta’ Cyklen-appen (en del af kampagnen) – og samtidig sender en stor tak til alle de seje cyklister, der har taget imod udfordringen.

Ta’ Cyklen-appen – din personlige cykelcoach – blev til i samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og Greener Pastures. Appen skulle få os til oftere at vælge cyklen på de korte strækninger. Målet var 10.000 downloads.
Læs videre…

Greener Pastures søger ny projektleder

Projektleder med flair for apps og forretning

Vi har travlt og søger en ny projektleder. Greener Pastures er specialiseret i at designe og udvikle de bedste mobile løsninger for større kunder. Og vi ved hvor vigtig projektlederrollen er for at kunne levere høj kvalitet og den forretningsmæssigt rigtige løsning. Derfor udvider vi teamet med en ny projektleder.

Vi leder efter en projektleder, der kan:

 • Styre projekterne fra A til Z
 • Sikre kvaliteten i vores leverancer
 • Være med til at styre udviklingsprocessen
 • Skabe ro og sikkerhed i processen
 • Være en aktiv spiller i forhold til at skabe en endnu bedre arbejdsplads

Læs videre…

Nyhavn-kontor

Vi søger Office Manager – Deltid

Opdateret: Vi har ansat vores nye Office Manager – tak til de mange kvalificerede kandidater, der viste interesse.

/ Greener Pastures søger en selvkørende og detaljeorienteret Office Manager 20-25 timer om ugen til vores fantastiske kontor i Nyhavn. Vi er 16 udviklere, projekterledere og designere, og vi vil gerne være flere. Du vil have ansvaret for kontoret, planlægning af events, hjælp til administrationen, indkøb, ledelsesstøtte mm. Din vigtigste rolle er at få kontoret til at fungere og være med til at gøre Greener Pastures til et endnu bedre sted at arbejde.

Har du erfaringer fra bureau- eller IT-branchen, vil det være et plus.

Læs videre…

coop medlem app shortlist dda 2017

Coop Medlem shortlistet til Danish Digital Award 2017

Greener Pastures har – i fællesskab med et engageret og kompetent team hos Coop og Hello Group – gentænkt og relanceret appen Coop Medlem. Coop Medlem er shortlistet til den digitale pris, DDA 2017.

Den nye medlems-app sætter fokus på de økonomiske medlemsfordele og gør det nemmere for Coops 1,6 millioner medlemmer at shoppe og forberede gode og sunde måltider.

Vi ser selv appen som en lille revolution for dagligvarehandelen.

Læs videre…

greener pastures at work

iOS Senior-udvikler søges

Ja, “græsset er grønnere” her hos os!

Vi udvider vores iOS udviklingsteam og er på udkig efter en erfaren og dedikeret iOS Senior-udvikler til vores app-bureau i Nyhavn i hjertet af København.

Hvis du brænder for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur samt kan styre et team og planlægge et app-projekt fra idé til upload, så er det måske dig, vi leder efter. Læs videre…

Android Senior-udvikler søges

Ja, “græsset er grønnere” her hos os!

Vi udvider vores Android udviklingsteam og er på udkig efter en erfaren og dedikeret Android Senior-udvikler til vores app-bureau i Nyhavn i hjertet af København.

Hvis du brænder for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur samt kan styre et team og planlægge et app-projekt fra idé til upload, så er det måske dig, vi leder efter. Læs videre…

Sådan taler du om teknisk gæld med ikke-tekniske kolleger

Teknisk gæld er, når man i forbindelse med udviklingen af et IT-system har valgt kortsigtede løsninger eller ikke har taget sig tid til at skabe en konsistent og sammenhængende løsning. Teknisk gæld kan også dække over, at man ikke har fået opdateret eller udskiftet ældre IT-systemer og på den måde står med noget ubetalt gæld, når disse IT-systemer skal bruges i nye sammenhænge.

Udover at gæld altid er irriterende at have, så er det største problem ved teknisk gæld, at det er svært at få talt om uden for den tekniske organisation. Det kan ganske enkelt være svært for kolleger uden en teknisk baggrund at forstå, hvorfor et modul, der blev indkøbt for fem år siden, nu pludselig gør alle nye indkøb tre gange så dyre, fordi man skal arbejde uden om den tekniske gæld. Eller hvorfor den kortsigtede, hurtige løsning meget hurtigt kan blive et dyrt bekendtskab, når løsningen giver problemer på grund af manglende fleksibilitet eller dyrt vedligehold.

Læs videre…

iOS Senior-udvikler og Android Senior-udvikler søges

Vi udvider vores udviklingsteam og er på udkig efter 2 senior-profiler. Er du dedikeret iOS- eller Android-udvikler og søger grønnere græsgange, så hører vi gerne fra dig.

Greener Pastures er en ung og dynamisk virksomhed beliggende i de mest charmerende kontorer i Nyhavn. Vi er 100% specialiseret i mobile løsninger til iOS og Android og vores fokus er rettet mod den nyeste teknologi indenfor mobilfeltet. For tiden arbejder vi på apps til Coop, Øresundsbron, et større teleselskab og flere andre spændende projekter. Læs videre…

UI lost in translation

Nogle designere er på udebane, når de arbejder med apps. De kommer især til kort, når de skal overlevere deres arbejde og beskrive alle for app-udviklingen relevante dele. Andre designere har helt styr på apps, men budgetter og deadlines afholder dem fra at komme i mål med specifikation og overlevering. Desværre er designspecifikationen noget af det første, der bliver droppet, når projektet er under pres. Sikkert fordi det ikke er noget kunden umiddelbart kan se værdien i.
Læs videre…

Man har da en strategi for sin app… ikke?

Det lyder som en selvfølge, men er det langt fra.

Når du har ansvaret for din første app er din opmærksomhed rettet mod version 1 – på funktionalitet, design og indhold. Alt skal spille ved launch. Måske glemmer du helt, at der skal være budget til version 2, 3, 4 og frem. Men apps skal som al anden software vedligeholdes, opdateres og udvikle sig – følge med tiden og brugerne. Launch er kun begyndelsen. Du har brug for en app-strategi, der håndterer fremtiden.

Læs videre…

Greener Pastures er kåret til Børsen Gazelle 2016

For andet år i træk kårer Børsen Greener Pastures til gazelle

Dagbladet Børsen har siden 1995 kåret danske vækstvirksomheder. Med Gazelle-prisen hylder Børsen de virksomheder, der skaber job, vækst og optimisme.

Greener Pastures er igen i år kåret som gazelle, og det er vi både glade og stolte over.

Vi tror på, at et sundt firma vokser støt og roligt, uden at skulle tage unødvendige risici. Vi tror på det lange seje træk og på at holde fast i vores specialisering i appudvikling uden at brede os til andre IT-discipliner. Og vi tager gazelle-prisen som et udtryk for, at der er andre der deler vores opfattelse af en sund vækstvirksomhed.

Læs mere om reglerne for årets gazeller.

Soft launch – betyder det, at produktet ikke virker?

En soft launch er, når vi lægger en ny app live uden at der tændes for markedsføringen samtidig. Vi anbefaler stort set altid vores kunder at starte med en soft launch, fordi det er en mulighed for at sikre at alle integrationer fungerer live, og for at give mulighed for at lave de små justeringer der altid kommer, når appen møder de rigtige brugere.

En soft launch betyder ikke, at appen ikke er klar – det er den. Men det betyder at vi er realister. Vi ved, at med så komplekse og forretningskritiske produkter, som apps efterhånden er blevet, så er der altid noget der kan og skal justeres. Det kan være data, der skal hentes fra et andet system, der ikke er så rent som det datasæt vi brugte i udviklingsmiljøet, det kan være at hjælpeteksterne skal have en tur mere, eller noget helt tredje. Og det kan være, at det data vi får på rigtige brugeres brug af appen gør, at vi gerne vil lave ændringer. Læs videre…

Coop Medlem

Ny app til Coop

I de sidste måneder har vi arbejdet på appen Coop Medlem, som Coop netop har releaset. Coop Medlem er er en medlemsapp, som giver Coops medlemmer mulighed for at betale med telefonen, få personlige tilbud, hente madinspiration og meget mere.

Coop Medlem peger på mange måder frem imod en mere moderne indkøbsoplevelse, hvor nye digitale teknologier giver kunden i supermarkedet nogle helt nye muligheder og fordele. Appen binder Coops store IT-backend sammen med kundens telefon foran køledisken, køleskabet og eller ved køkkenbordet. Og Coop er kun lige startet.

Det har været et utroligt spændende projekt, hvor vi har arbejdet tæt sammen med Coop og Coops andre partnere.

Læs mere om casen her.

Coop har også lavet et par reklamefilm der forklarer fordelene ved appen. Som det kan ses af filmene, er det ikke alle der køber konceptet.

Android udvikler

Android N på din telefon? Vi søger ny udvikler!

Greener Pastures’ Android-team har travlt og vi søger en ny Android-udvikler.

Har du mod på og lyst til at være en del af et større team af Android- og iOS-udviklere? Vores fokus er mobile løsninger og den nyeste teknologi indenfor mobilfeltet.

Greener Pastures er et app-bureau der er 100% specialiseret i mobile løsninger til Android og iOS. De seneste Android-projekter vi har arbejdet med er f.eks. UM Rejseklar til Udenrigsministeriet, GN ReSound Relief, Wordbase til Aller og en masse andre overvejende B2C-apps.

Vi er på udkig efter en udvikler som:

 • Er en dedikeret Android-udvikler og -kender
 • Har udviklet flere apps og kender hele processen fra ide til upload
 • Værdsætter god kode og gode processer
 • Kender værdien af god navngivning, god kommentering og up-to-date dokumentation
 • Har flair for både kode og UX
 • Har en sund teoretisk ballast i form af en relevant videregående uddannelse

Er det dig? Så send en mail med et CV og links til de apps du har arbejdet på til job@greenerpastures.dk, så giver vi en kop kaffe til en løs snak, hvis vi vurderer der et godt match.

Hvis du kender nogen der kunne være interesseret i et job hos os, så send endelig et link til vedkommende.

Læs mere om at arbejde hos Greener Pastures.