Blog

Greener Pastures og Shortcut Denmark

Vi er utroligt stolte og glade over at kunne offentliggøre at vi fusionerer Greener Pastures med app-bureauet, Shortcut Danmark. Med mergeren af Shortcut Danmark og Greener Pastures går vi fra at være 30 app-udviklere til 40.

Shortcut Danmark er en del af den norske app-koncern, Shortcut Norge, som også køber sig ind i det fusionerede selskab.

Basen er fortsat vores kontor i Nyhavn – og vores fokus er uforandret: At skabe de bedste mobilløsninger til vores kunder. Nu blot med flere ressourcer. Vi håber, at vi med udvidelsen i Danmark, og det at vi er en del af Shortcut Global, kan levere en endnu bedre service til vores kunder.

Vi startede med at snakke med Shortcut Danmark tilbage i februar. Faktisk var Shortcut bare på udkig efter nogle lokaler, men tingene udviklede sig hurtigt til at omhandle langt mere end kvadratmeter.

Vi har med Shortcut Danmark og Shortcut Norge fundet et rigtigt godt kulturelt match. Vi deler de samme værdier, leverer de samme typer løsninger og har samme tilgang til forretning. 

Shortcut Danmarks kunder tæller blandt andet Tryg, SSG, og DR. Shortcut Norge har udviklet apps for Vipps, Fastr, Gjensidige, Securitas og mange flere.

Ledelsen i Greener Pastures fortsætter uændret med den forskel, at Carsten Vraa-Jensen indtræder som administrerende direktør i det fusionerede selskab.


Det lange seje træk — vi er kåret som ‘Succesvirksomhed 2020’

Det er ikke nogen hemmelighed, at 2020 har været et vanskeligt år. COVID-19 pandemien har raset og besværliggjort samarbejde og at møde vores kunder in person. Men det har ikke slået os ud. Tværtimod.

Vi er derfor stolte og beærede over i dag at kunne modtage erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020 sammen med 1.000 andre mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv.

Læs videre…

Nu kan du også købe ind i Coop Appen

Sammen med Coop.dk MAD, Coop/LoByCo og Vertica har vi udviklet e-commerce featuren Køb Online i Coop Appen.  Ideen med Køb Online er, at gøre det så let og hurtigt som muligt for Coops kunder at købe dagligvarer online. Med Køb Online kan Coops kunder købe dagligvarer fra Coop.dk MAD via Coop appen. 

Den røde tråd i designprocessen har været at skabe følgende for brugeren: 

–   Gøre: Gennemføre online køb via Coop Appen
–   Tænke: Det gik nemt og hurtigt (og var lidt sjovt)
–   Føle: Overblik og overskud (det føles godt, at bruge Køb Online)

Vi er meget stolte af denne løsning. Udvidelsen peger i en spændende retning for Coop Appen.

Læs videre…

Hamburgeren: Den skjulte navigation

Kender du burger-menuen? Ikke den på din lokale grillbar, men den du (nogle gange) kan finde i apps?

Burger-menuen har fået sit navn, fordi den mest almindelige version af den ligner lagene i en klassisk hamburger. Men den kan se ud på mange måder.

Læs videre…

Tommelfingeren er forretningskritisk

Nogle kan måske huske, da vores mobiltelefoner var kæmpestore klodser. Så blev de bittesmå. Og nu er de vokset igen.

Større skærme har betydet, at det kan være svært at betjene telefonen kun med én hånd. Mange brugere har lært sig at vende telefonen, så man kan bruge begge hænder til at taste. Brugerne er i det hele taget blevet mere kreative og fleksible, når det handler om at betjene telefonen.

Trods skærmens vokseværk, og brugernes fleksibilitet, så er det dog stadig tommelfingeren, der står for det forretningskritiske arbejde på telefonen.

Læs videre…

Tab baren er den sikreste navigationsform

Har du styr på navigationen i din app?

Design handler ikke kun om et flot og kreativt interface, det handler i høj grad også om at få skabt en brugervenlig og ikke mindst simpel navigation gennem produktet. 

Både nye og tilbagevendende brugere skal være i stand til at kunne bevæge sig nemt og gnidningsfrit igennem din app. Jo nemmere dit produkt er for dem at bruge, jo mere sandsynligt er det, at de vil bruge det. 

Læs videre…
Online møde Greener Pastures

Samarbejde i en Coronatid

I denne Coronatid har Greener Pastures, ligesom stort set alle andre virksomheder, også måttet lægge vores arbejdsrytme og samarbejdsform om for at kunne samarbejde og for samtidigt at  holde afstand. Vi har arbejdet hjemmefra under hele forløbet. For os har ændringen ikke været så stor, idet måske halvdelen af vores møder før krisen også var online, og stort set alle teams består af deltagere fra flere virksomheder. Men alligevel har vi måttet justere og ændre relativt meget på vores hverdag.

Her er et par lessons learned, som måske kan bruges til inspiration for andre.

Læs videre…
tilgængelighed – accessibility – greener pastures

App-tilgængelighed – et spørgsmål om holdning

Hvad er best practice for app-tilgængelighed når man udvikler apps? Og hvorfor er det både god stil og god forretning af have styr på app-tilgængelighed og gøre det nemmere for svagtseende, ordblinde, farveblinde, døve og andre at bruge din app?

I det sidste års tid er der kommet et stigende fokus på App-tilgængelighed (App Accessibility). Vi tror at det skyldes flere forhold:

 • I det offentlige stilles der fra d. 23 september 2020 krav til alle offentlige websites og fra d. 23 september 2021 krav til alle offentlige apps om en bedre håndtering af tilgængelighed. Dette sker i “Lov om webtilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer” som Digitaliseringsstyrelsen fører tilsyn med.  Dette tiltag har i mange sammenhænge fået digital tilgængelighed på agendaen.
 • iOS’ og Androids funktioner til “Tilgængelighed” er blevet modne i løbet af de sidste par års versioner af OS’erne og det er blevet nemmere som udvikler at levere gode Tilgængeligheds-løsninger.
 • Det er blevet klart for mange, at det er en konkurrencemæssig fordel at have en god app-tilgængelighed.
Læs videre…
DR Radio app 2020

Vi vandt DR Radio-appen!

Vi starter 2020 med armene i vejret. Stolte og glade. DR Radio-appen har været i udbud og Greener Pastures har nu officielt overtaget vedligeholdelse og videreudvikling. Selvfølgelig i et tæt samarbejde med DR Radio-teamet og andre relevante aktører hos DR.

I første omgang har vi givet hånd på et to-årigt samarbejde. Vi er godt i gang og glæder os til i fællesskab at gøre det til en endnu bedre oplevelse at høre radio og podcasts i DR Radio-appen.

Jobopslag: Senior Digital Designer søges

Er det dig?

Finder du glæde i at skabe løsninger, hvor forretning, brugeroplevelse og teknologi mødes og bliver til nyt?

Har du brede kompetencer indenfor design af digitale produkter og erfaring med design af mobile løsninger?

Elsker du at formgive og tage aktiv part i efterfølgende at give formen liv, eksekvere og sikre et godt slutresultat?

Kunne det være spændende at arbejde med nogle af Danmarks mest benyttede apps?

Jamen, så er det jo lige dig, vi leder efter!

Hvem er vi?

Vi er et app bureau med ca. 25 ansatte beliggende i Nyhavn, der fokuserer på forretningskritiske apps til større virksomheder og organisationer i Danmark.

Vi udvikler alle projekter i tæt samarbejde med kunden, ofte i samspil med eksterne hold af designere og IT-folk.

Vi tror på at stærke kundeleverancer, tilfredse medarbejdere og gode relationer i længden skaber en sund forretning.

Sådan får du mest ud af dine app store screenshots

– Når jeg tænker på apps, ser jeg to kategorier for mig. De apps jeg ikke kommer udenom (e-Boks og Forældreintra). Og dem jeg i princippet kan undvære. Apps, jeg bare gerne vil have, fordi de gør mig klogere på verden (Medium og Miniature), underholder mig (Netflix og Bookmate), forbinder mig med andre (Twitter, Slack og Gmail) eller fjerner noget kompleksitet fra min hverdag (MobilePay).

Hvis du udgiver en app, andre i princippet kan undvære – en af dem fra sidste kategori – skal du gøre dig ekstra umage for at lykkes med følgende. De rigtige mennesker skal:

 • opdage din app
 • forstå den (og opfatte den som relevant)
 • downloade den
 • undlade at slette den igen med det samme
Læs videre…
er din app klar til bilen

Danmark er snart klar til Apple CarPlay og Android Auto. Er din app klar til bilen?

Hvis din app er indenfor feltet medieafspilning, navigation eller messaging, så er der mange muligheder for en dyb integration til CarPlay og Android Auto. Men, andre apps kan også drage nytte ved hjælp af tale og beskeder.

I 2015 lancerede Google og Apple hver deres løsning til biler: Android Auto og Apple CarPlay. Begge løsninger gør, at apps kan integreres i bilen via tale, og for visse kategorier af apps også vise data på bilens indbyggede skærm via et specielt UI tilpasset bilkørsel.

CarPlay er releaset i Danmark og rygterne siger, at Android Auto lanceres i Danmark senere i år. Samtidigt har de fleste nye bilmodeller support for CarPlay og Android Auto. Vi nærmer os kritisk masse i Danmark. 

Læs videre…

App Store Marketing Guide

Apple og Google justerer løbende på kravene til hvordan apps præsenteres på Apple App Store og Google Play. Og de ændrer hvordan apps placeres i søgeresultater. Vi lavede for noget tid siden en guide til App Store Marketing – men her er en opdateret guide til hvilket marketingmateriale, man skal have klar til app-launch, og hvordan man bedst prioriterer marketingsindsatsen, i forhold til at få flest downloads og de rigtige downloads.

Dette er en kombineret oversigt over de tekniske krav der er til marketings-materialet og et par gode råd for hvordan man bedst præsenterer ens app.

Der er et vist element af App Store Optimization (ASO) i nedenstående råd. Min holdning er, at en stor del af ASO (ligesom SEO) handler om at være “modtager-orienteret” i stedet for at være “afsender-orienteret”. At man så kan gå for langt ned af SEO-sporet, så disciplinen nærmer sig manipulation; det er også rigtigt.

Anyways; her er en liste over de vigtigste forhold, som man skal sørge for er på plads, når man skal publicere og markedsføre en app på Apple App Store og Google Play.

Læs videre…

Vi søger deltids Office Manager (barselsvikariat)

Opdatering d. 19/8: Vi har modtaget flere gode kandidater, som vi har indkaldt til samtale. Vi satser på at finde en kandidat bland disse.

Fra d 1. oktober søger vi en Office Manager til vores kontor i Nyhavn. Stillingen er deltid og et tidsbegrænset barselsvikariat. Vi regner med at arbejdstiden er 25 timer om ugen.

Helt overordnet er opgaven at sikre gode rammer på kontoret. Vi er pt 25 udviklere, projektledere og designere. Du vil have ansvaret for kontoret, events, indkøb, ledelsesstøtte mv. Og du vil skulle hjælpe med til bogføring, fakturering og debitoropfølgning mv.

Vi har automatiseret en del af vores kontordrift – så f.eks. håndteres frokostordning og økonomistyringen eksternt.

Din vigtigste rolle er at få kontoret til at fungere og være med til at gøre Greener Pastures til et endnu bedre sted at arbejde.

Har du erfaring fra bureau- eller IT-branchen er det en fordel. Kan du også hjælpe til med marketing vil det være ekstra godt.

Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • Holde styr på de praktiske ting i kontoret: Indkøb, kaffemaskine, forberedelse til møder.
 • Arrangere sociale events, kundemøder o.s.v.
 • Arrangere rejser mv.
 • Hjælpe til med fakturering, debitoropfølgning og bogføring
 • Modtage gæster
 • Telefonpasning (men, bare rolig, vi er mest til emails)
 • Hjælpe med til rekruttering og onboarding af nye medarbejdere

Send en mail til job@greenerpastures.dk, hvis stillingen kunne være noget for dig.

iOS- og Android-udviklere søges

Greener Pastures søger iOS- og Android-udviklere. Vi søger både native- og cross-platform-udviklere. Vores foretrukne værktøjer er Kotlin og Swift samt Flutter og React Native.

Vi har travlt for tiden og søger yderligere et par udviklere til vores team. Det vigtigste er, at du brænder for at skabe gode brugeroplevelser i en mobil kontekst. Og at du har forstået, at god kode er en forudsætning for gode løsninger.

Vi tilbyder et spændende arbejdsmiljø. Vi er stærkt fokuserede på mobile løsninger, så hos Greener Pastures vil du få chancen for at specialisere dig og komme til at arbejde med nogle af Danmarks mest succesfulde apps og arbejde sammen med 25 andre app-entusiaster.

Send en mail til jobs@greenerpastures.dk hvis du er den rette til et job hos Greener Pastures.

Coop App vinder E-Handelsprisen 2019

Coop Appen bliver ved med at hente hæder og priser. Seneste skud på stammen er E-handelsprisen 2019 i kategorien “Bedste app”.

FDIH-juryen motiverer valget af Coop Appen som Bedste App 2019 med:

“Coop har indløst de store interne forventninger og skabt en cross-channel app, som er i absolut verdensklasse. Der er tænkt gamification for at involvere kunderne, og metadataen er sat i spil for at hjælpe de lokale købmænd. Juryen roser også Coop for at være firstmover indenfor scan og betal-området og for arbejdet med contentanbefalinger, som skaber gode brugeroplevelser.”

Der skal også lyde et stor tillykke til Coop og til holdet bag appen herfra.

Læs mere hos FDIH og se de glade prismodtagere her.

Entusiastisk og erfaren IOS udvikler søges

Greener Pastures søger endnu en iOS-kollega. Har du 5+ apps i bæltet? Er du ligeligt interesseret i god kode og godt design? Har du styr på Swift, iOS og gode mobile løsninger? 

Hvis du brænder for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur, besidder teknisk nysgerrighed og har øje for detaljen, så finder du ligesindede hos Greener Pastures.

Vi kan tilbyde et spændende arbejdsmiljø, der er 100% fokuseret på mobile løsninger til iOS- og Android. 

Du vil med garanti blive udfordret mere fagligt, end du tidligere har været, da vi arbejder på nogle af de største app-projekter i Danmark.  

Vores hyggelige kontor ligger i hjertet af København (Nyhavn), og vi gør en dyd ud af at skabe et godt fagligt og socialt miljø.

Vi søger

 • 2-5 års erfaring med iOS-udvikling
 • Tung erfaring med bl.a. iOS SDK’et, Swift, Git og Xcode
 • At du er kvalitetsorienteret og sætter en ære i dit arbejde med blik for høj kodekvalitet og gode brugeroplevelser
 • Gode samarbejdsevner og at du kan lide at sparre med andre
 • Relevant teoretisk ballast i form af en videregående uddannelse
 • Erfaringer med crossplatform-værktøjer

Vi tilbyder

 • En nøglestilling i et hastigt voksende app-bureau (Børsen Gazelle i 2015, 2016. 2017 og 2018)
 • Dygtige kollegaer og et stærkt fagligt miljø, hvor du udvikles personligt og fagligt
 • Spændende og ambitiøse app-projekter for nogle af landets største virksomheder
 • En ledelse der taler dit sprog (Swift, dansk og engelsk) og kommer fra samme baggrund som dig
 • Lækker kantineordning, god løn, pensionsordning og frihed under ansvar

Du behøver ikke være 100% sikker på, at du vil skifte job, for at tage en kop kaffe med os. Send en mail til jobs@greenerpastures.dk med et par ord om, hvem du er, link til et CV og et par projekter – så inviterer vi til en kop kaffe, hvor vi fortæller mere om os selv og jobbets indhold.

Om Greener Pastures

Greener Pastures er dynamisk virksomhed beliggende i hyggelige kontorer i Nyhavn, og vi har udviklet apps siden 2010. Vi er 100% specialiseret i mobile løsninger til iOS og Android, og vores fokus er rettet mod den nyeste teknologi indenfor mobilfeltet.

Vi udspringer af native apps, hvor vi får mest muligt ud af platformen, men vi har også projekter, som benytter diverse crossplatform teknologier, der hvor det giver mening for kunden. 

I dag tæller vi 22 medarbejdere fordelt på dedikerede udviklingsteams og projektledere. For tiden arbejder vi på apps til Coop, Øresundsbron, Bang & Olufsen og mange andre spændende projekter.


Coop app slår alle rekorder i 2018

2018 var et godt år for Coop appen. Med 1,1 mio. samlede downloads, dage i december med over 200.000 daglige unikke brugere, med en rating i Apple App Store på 4,4 stjerner ud af 5, masser af dage hvor appen lå #1 i både App Store og Google Play, og på Apples liste over de 20 mest downloadede apps i 2018 i Danmark – så er der gode nyheder hele vejen rundt. 

Faktisk fordoblede Coop appen antallet af downloads i 2018 – på trods af at appen har været i markedet siden 2014. 

Og fra d. 1. Januar åbner Coop også op for selvscanning via appen – Scan & Betal – i alle fakta-butikker.  Med selvscanning kan medlemmer bruge Coops app til selv at scanne og betale for varerne – og derved købe ind lidt hurtigere og undgå køen ved kassen. Scan & Betal er især smart for kunder, der bare skal købe nogle få varer. Med selvscan udvides Coop appens virkefelt markant – og gør de eksisterende features endnu mere relevante. 

Læs videre…

Med plads til War Rooms

I efteråret 2018 lejede vi nabokontoret og har dermed udvidet vores kontor med yderligere 200 kvadratmeter. I praksis er det et stort nyt lokale, i forlængelse af det gamle kontor. Rummet har blandt andet to store mødelokaler, der også kan bruges som projektrum.

En stor del af vores projekter er komplekse og tager tid. Det betyder at samarbejdet med vores kunder også er langvarige, og har mange forskellige faser.

Både i starten af et projekt og når vi nærmer os lancerering ved vi, at vi har brug for et mere intenst samarbejde. Vi kommer ofte ud og sidder hos kunden, men vi har opdaget at der er store fordele ved, at kunderne kan komme til os, og vi kan arbejde i såkaldte “war rooms” med minimale forstyrrelser.

Derfor har vi reserveret en del af vores nye plads til war rooms.

Læs videre…
Ta' Cyklen

Ta’ Cyklen Danmark: Kampagnen der fik danskerne til at cykle 21 millioner flere cykelture

I 2015 og 2016 havde vi fornøjelsen at udvikle en app til Ta’ Cyklen-kampagnen. Kampagnen bestod af en række aktiviteter, der skulle få os danskere til at cykle lidt mere i hverdagen.

Centralt i kampagnen var den digitale cykelcoach, som vi designede og udviklede sammen med Ta’ Cyklen-sekretariatet.

Kampagnen og herunder appens effekt blev fulgt og evalueret af forskere fra DTU og Syddansk Universitet. Og nu er deres rapporter blevet publiceret. Konklusionerne er imponerende:

 • Kampagnens samlede effekt opgøres til at være mellem 21 til 64 millioner ekstra cykelture. Dette svarer til 75 til 230 millioner kilometer kørsel, der i høj grad ellers ville være blevet kørt i bil eller med offentlig transport. (Se DTUs evaluering af ændrede transportvaner.)
 • Kampagnen har givet et samfundsøkonomisk overskud på minimum 372,7 mio DK. De helt store fordele ligger i besparelser på sundheds- og transportområdet samt positive levetidseffekter. (Se Syddansk Universitets cost-benefit-analyse.)
 • Og så er Ta’ Cyklen Danmark et lysende klart eksempel på, at en kampagne kan ændre konkret adfærd. 

Datagrundlaget for de to analyser af bl.a. appens effekt kommer fra en kombination af løbende spørgeskemaundersøgelser og anonymiseret data fra Ta’ Cyklen-appen. Samlet set kan disse datakilder give et billeder af, om og hvor meget, brugerne har ændret holdning og ændret adfærd i forhold til at bruge cyklen dagligt.

Rapporterne med evalueringen:

Al ovenstående data kan hentes fra Ta’ Cyklens evalueringsrapporter.

greener pastures er børsen gazelle

Den fjerde Gazelle er i hus

For fjerde år i træk er Greener Pastures ApS kåret som Gazelle for virksomhedens vækst og økonomiske resultater. Vi tager stolt og ydmygt imod Børsens pelsdyr.

Vi er selvfølgelig stolte af, at Greener Pastures vokser. Men vi er allermest stolte over, at gazellen repræsenterer en sund økonomi og en stabil forretning.

Vi søger pt. både projektledere og udviklere – så send en mail hvis du vil være med til at udvikle mobile løsninger der gør en forskel.

Creative Circle Award 2018: Bip & Betal vinder sølv og bronze

Vi er svært stolte over at Bip & Betal self-scan service vinder awards i to kategorier ved Creative Circle Award 2018.

Kategorierne:

Se alle vinderne i kategorien Digital

Et ambitiøst og modigt projekt

Bip & Betal self-scan service er et innovativt og ambitiøst projekt, der har potentiale til at gøre en stor forskel for Coop og Coops kunder. Når du bruger Bip & Betal (en service i Coops medlems-app) er du fri for at stå i kø ved kassen – du scanner og betaler nemlig selv for dine varer med appen.

Vi har udviklet Bip & Betal sammen med Coop Digital og Hello Great Works.

Creative Circle Award 2018

Læs mere om Award-kategorier og bedømmelseskriterier

Working with Greener Pastures

Projektleder

Vil du være med til at lave Danmarks bedste apps?

Kan du styre udviklingsprojekter? Og er du god til at guide og hjælpe et team til succes? Kan du inspirere, og har du projektleder-værktøjskassen i orden?

Brænder du for digitale produkter, og er du enig med os i, at udvikling af forretningskritiske og lækre apps til iOS og Android er det sjoveste, man kan arbejde med? Så er det måske dig, vi leder efter!

Greener Pastures er et app-bureau. Vi udvikler forretningskritiske mobile løsninger; typisk til større danske virksomheder. Greener Pastures er stærkt specialiserede – vi tror på at vi ved at fokusere på mobile løsninger, kan levere det bedste produkt inden for vores niche. Vi er i skrivende stund 18 mand m/k med base i Nyhavn.

Vi er i vækst og søger en projektleder til at styrke holdet.

Du vil få ansvaret for dine egne projekter og vil sikkert også indgå i de teams, der arbejder for vores større kunder.

Opgaven

Din primære opgave vil være at planlægge og styre udviklingen af større app-projekter. Typisk sker arbejdet i tæt samarbejde med kunden, en teknisk projektleder, designer/UX’er og udviklingsteamet. Mange af vores projekter sker i tæt samarbejde med designere/UX’er og backendudviklere fra andre bureauer eller fra kunden selv.

Dit opgave er at binde trådene sammen, beskytte teamet og sikre, at vi leverer varen og skaber værdi for kunden.

Hvem er du?

Vi har ikke en fast skabelon for, hvilken projektleder vi søger. Vi ved at rolllen har mange facetter. Kan du sætte et checkmark ved nogle af nedenstående punkter, så er det et klart plus:

 • Erfaring fra bureau
 • Erfaring med at lede komplekse IT-projekter
 • Erfaring med agil udvikling, gerne SCRUM
 • Supergod til at styre processer, budgetter og kontrakter
 • Kan styre og motivere et team
 • Har arbejdet med B2C-produkter der når bredt ud
 • Er god til kundpleje og -dialog
 • Har gode human skills

Men først og fremmest søger vi en medspiller, der vil og kan skabe gode resultater. Og vi søger en person, der kan tage beslutninger og få ting til at ske.

Sådan søger du

Rekrutteringsbureauet Induce hjælper os med at finde den helt rigtige person til opgaven. Det er derfor Induce, du skal tage fat i direkte, for at søge stillingen som projektleder hos Greener Pastures

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til jobs@greenerpastures.dk

Selvscanning i Coop appen: Bip dig uden om køen

I sidste uge gik Coop live med en superspændende ny feature i Copp appen: Bip&Betal.

Bip&Betal er selvscanning, hvor kunden selv scanner varerne og lægger dem direkte ned i sin pose.

Vi har udviklet iPhone og Android-delen af projektet i tæt samarbejde med Coop Digital. Hello Group og Coop digital har designet løsningen.

Fordelene for ved selvscanning er mange:

 • Man kan springe køen over
 • Man kan altid se prisen på varerne og hvor meget man har købt for
 • Man kan lægge varerne direkte ned i posen, og derved spare tid på det daglige indkøb

Konceptet er helt enkelt:

 • Kunden checker ind ved at scanne en QR-kode
 • Kunden scanner sine varer og lægger dem direkte i posen
 • Kunden checker ud ved at scanne en ny QR-kode
 • Kunden udtages måske til en stikprøvekontrol
 • Kunden betaler for varerne med appen
 • Kunden viser en grøn “kvittering” til kassemedarbejder
 • Kunden får kvitteringen i appen

Pt. er Bip&Betal live i 10 Fakta-butikker. Planen er at Bip&Betal skal være rullet ud i alle Fakta-butikker inden årets udgang.

Bip&Betal-appen er et oplagt eksempel på endnu et skridt i Coops digitale strategi om at styrke kundeoplevelsen før, under og efter indkøbsturen. Bip&betal tilføjer yderligere et element og åbner døren for en række nye muligheder. Hvis du er nysgerrig på Coops digitale strategi, så hør ComputerWorlds gode Podcast med CTO Kræn Østergaard Nielsen.

Sammen med Hello Group har vi indstillet løsningen til en award hos Creative Circle. Bip&Betal  er nomineret i kategorien Digital Service & Utilities.

Så, prøv selvscanning næste gang du handler i Fakta. Vi håber virkelig, at Coop appen med selvscanning kan gøre indkøb i Coops butikker lidt lettere, lidt hurtigere og lidt bedre for kunderne.

Bip&Betal - selvscanning i Coop appen

Danish Digital Awards: BroBizz app vinder bronze i kategorien Mobile

Vi er stolte over at BroBizz appen vinder bronze i kategorien Mobile i år i Danish Digital Awards.

Vi har udviklet BroBizz’ app sammen med fantastiske Think.

Det er Think! der har indstillet appen til DDA, og her er hvad den flinke jury havde at sige om resultatet:

“Nogle gange er simplicitet og evnen til at kunne begrænse sig en kunst i sig selv. Netop i dét lys stråler denne case, hvor man har skabt et produkt, der gør livet meget lettere for alle os, der skal en tur over Storebælt. Juryen synes, det klæder casen, at man har koncentreret sig om at skabe et funktionelt stærkt produkt, hvor man kan have tillid til, at app’en ’gør det, den skal’. Det er dog også krydret med nyttige funktioner til at danne sig overblik over tidligere forbrug samt relevante tilbud fra samarbejdspartnere, hvilket alt sammen er med til at fastholde brugerne. I årets stærke felt er bronze et stort skulderklap. Tillykke til BroBizz!”

Vi kunne ikke være mere enige. Gode apps er enkle og overskuelige!

Se hele indstillingen og juryens vurdering her.

Og er du på vej over Storebælt, Øresund eller en af de mange færger hvor man kan bruge BroBizz – så hent BroBizz-appen som gør det hele lidt lettere.

500.000 medlemmer har taget Coop appen til sig

En app der ligger vores hjerte nær og som vi har arbejdet intenst på siden foråret 2016 er Coops app, Coop. Derfor er det også med en vis stolthed at vi kan se, at Coop nu annoncerer at over 500.000 af Coops medlemmer har hentet og brugt appen.  Appen er nu for alvor er blevet en central komponent i Coops forretning og strategi. At Coop appen gør en markant forskel i forretningen kan f.eks. ses ved, at der på en dag i december blev solgt over 80.000 styk Anthon Bergs Guldæske via kampagnen julekup i appen.

I fredags lancerede Coop seneste version af Coop appen, som bl.a. har en ny funktion, Madkonto. Med Madkonto kan Coops medlemmer enten få en kredit til 0% i rente eller indsætte 1.000 DKK på kontoen, hvor Coop så i kampagneperioder giver medlemmet 1.050 DKK til at købe dagligvarer for.

Berlingske og et par andre medier har også bemærket Madkonto.

Udover Madkonto er Coop appen siden launchen i oktober 2016 løbende blevet udvidet med nye features. Målet er at give Coops kunder et værktøj til at støtte sig op af i dagligdagen før, under og efter de daglige indkøb.

Vi har udviklet iPhone og Android-delen af Coop appen i tæt samarbejde med Coop Teknologi og Coops andre underleverandører.

Greener Pastures senior projektleder

Senior projektleder søges

Brænder du for at stå i spidsen for innovative app-projekter? Vil du gerne levere nye spændende mobile løsninger til Danmarks største virksomheder? Så kan det være, at det er dig, vi søger som senior projektleder.

Som projektleder hos Greener Pastures får du en nøgleposition hos os. Du vil blive ansvarlig for leverancen i de enkelte projekter og for al kvalitet, forretningsmål og budget.

Greener Pastures udvikler komplekse apps. Det stiller store krav til projektlederen. De primære arbejdsopgaver for vores projektledere er at:

 • varetage dialogen med kunden
 • motivere teamet og styre og planlægge arbejdsopgaver
 • facilitere en agil udviklingsproces med inddragelse af de SCRUM-komponenter, der er relevante for det enkelte projekt
 • styre projektets budget og deadlines
 • bidrage aktivt til at gøre Greener Pastures til et godt sted at arbejde

Læs videre…

Android Senior-udvikler søges

Android Senior søges

Greener Pastures søger en erfaren Android-udvikler til vores Android-team. Vi er på udkig efter en Android Senior-udvikler, som kan være med til at styre udviklingen og sikre kvaliteten.

Hos Greener Pastures vil du komme til at arbejde med de nyeste Android-værktøjer og teknologier som f.eks. Kotlin og RxJava. Vi arbejder typisk på større app-projekter for virksomheder som Coop, B&O og Novo Nordisk.

Hvis du brænder for at skabe ekstraordinære brugeroplevelser gennem høj kodekvalitet og den rigtige tekniske arkitektur samt kan styre et team og planlægge et app-projekt fra idé til upload, så er det dig, vi leder efter.

Konventionel eksekvering fører til konventionelle resultater. Det er derfor et must, at du er nysgerrig og stræber efter at være opdateret på udvikling og tendenser på Android-platformen. Dertil har du et øje for detaljen og accepterer ikke den næstbedste løsning. Læs videre…