Nu kan du også købe ind i Coop Appen

Nu kan du også købe ind i Coop Appen

Sammen med Coop.dk MAD, Coop/LoByCo og Vertica har vi udviklet e-commerce featuren Køb Online i Coop Appen.  Ideen med Køb Online er, at gøre det så let og hurtigt som muligt for Coops kunder at købe dagligvarer online. Med Køb Online kan Coops kunder købe dagligvarer fra Coop.dk MAD via Coop appen. 

Den røde tråd i designprocessen har været at skabe følgende for brugeren: 

–   Gøre: Gennemføre online køb via Coop Appen
–   Tænke: Det gik nemt og hurtigt (og var lidt sjovt)
–   Føle: Overblik og overskud (det føles godt, at bruge Køb Online)

Vi er meget stolte af denne løsning. Udvidelsen peger i en spændende retning for Coop Appen.

For Coops brugere er der en række åbenlyse fordele ved at Køb Online er en del af Coop Appen: 

  • Optjening af bonus
  • Samme betalingsmodul som i kassen
  • Samme betalingsmidler
  • Integreret med Coops nye PrimeKonto
  • Velfungerende Indkøbsseddel

En diskussion der ofte dukker op omkring Coop Appen er, om den i virkeligheden hellere skulle have være splittet op i flere apps, som kunne give en mere fokuseret brugeroplevelse. Køb Online-funktionen er et godt eksempel på fordele ved den samlede tilgang: Køb Online er kommet flyvende fra start pga. den store brugerbase, en etableret og kendt betalingsløsning, brugerne kender appen o.s.v. E-commerce-løsningen, Køb Online, er det perfekte match til en stærk loyalitetsløsning som Coop Appen.

En udfordring man ofte møder, når man laver version 1.0 af et produkt er, hvor meget der skal med i MVP’en, for at det er nok til at brugerne kan reelt kan bruge produktet og hvor lidt man kan nøjes med at lave, i forhold til at man skal have noget erfaring med brugen og undgå at gå for langt. Jeg synes at Køb Online rammer denne balance helt perfekt – der var relativt kort tid fra koncept til release, der er kun lagt de helt nødvendige features ind og der er tænkt på analytics og feedback ind fra starten.

Læs Coops Pressemeddelse om Køb Online – eller prøv at køb ind med Køb Online i dag.

 
Af Jakob Mikkelsen
jakob@greenerpastures.dk
+45 70 26 00 69